Warner Music Sweden AB

Tävla och vinn biljetter till Knife Party

För drygt ett år sedan sålde Sebastian Ingrosso ut Münchenbryggeriet. Året innan gjorde Axwell det samma. I november ska dessa herrar - i formationen Swedish House Mafia - briljera tre kvällar i rad på Friends Arena. Några veckor tidigare, fredag 12 oktober, kommer en annan akt att fylla Münchenbryggeriet, nämligen australiensiska KNIFE PARTY!

I våras släppte Knife Party singeln "Antidote" tillsammans med just Swedish House Mafia. En singel som gått varm på bland annat P3. Ni har garanterat även hört Knife Partys superhit "Internet Friends" - mer än elva miljoner hits på Youtube och ett klassiskt tidsdokument av 10-talet. Knife Party är utan tvekan en av de största sensationerna inom dansmusiken just nu. I somras dominerade de stort med sin spelning som en av Emmabodafestivalens huvudakter! Medlemmarna Rob Swire och Gareth McGrillen är dock inga duvungar, utan veteraner med bakgrund i det experimentella drum'n'bass-rockbandet Pendulum.

Nu har du chansen att vinna biljetter till dig och en vän för att se bandet live på Munchenbryggeriet den 12 oktober. Allt du behöver göra för att tävla är att svara på frågan nedan och motivera varför just du vill vinna biljetterna. Läs Warner Musics sekretessppolicy. Tävlingen avslutas 10 oktober. Vinnare meddelas via email eller telefon.